top of page
Blue Personal Objects

NRP NYHETER

NYHETER DIREKTE FRA NRP

NYGIFTE I PARADIS

NYGIFTE I PARADIS

Thomas Strand har nylig startet en egen kirketjeneste, som skal bistå med akkurat bryllup, begravelser og slikt. Han fikk selv oppleve den gode servicen hans bedrift kan tilby når han, på onsdag, giftet seg med sin kjæreste, Andrea. De har ikke oppgitt noe info om hvor bryllupsreisen blir, men Thomas kan røpe at det blir noe spektakulært og enestående.

BLISS DØMT

BLISS DØMT

Markus Bliss, eier av Oslo Highend, (iført hvit dress, til venstre) dømt til fengsel, og mottok en kraftig bot på over en halv million! Saksbehandler og politibetjent, Pero Pedersen (til venste, ved talestolen) er ikke fornøyd med rettsakens utfall. Han kommenterer, "Desverre ble mye av våre beviser sett på som svake, og kunne ikke knyttes til Bliss, og vi fikk kun fremlagt en liten del av hva vi ønsket"

VELLYKKET RALLYARRANGEMENT

VELLYKKET RALLYARRANGEMENT

Når startskuddet gikk for sesongens start på årets Rallymesterskap, var Ben Overbich hardest på gassen! Han dro inn en knapp seier etter rå kjøring i siste etappe.

VILL POLITIJAKT I SENTRUM!

VILL POLITIJAKT I SENTRUM!

Har du sett eller hørt noe etter gårsdagens politijakt gjennom sentrum? Tips politiet på 02800

Funn av to døde kuer gjorde bonden mistenksom

Funn av to døde kuer gjorde bonden mistenksom

Funnet giftstoffer i kuer, i spannet på en forlatt bulldozer. Politiet ber om tips, mens Norges bondelag sørger. Foreningen ser på dette som et mulig angrep, etter tidligere protest for høyere statsstøtte til bøndene.

SUZUKI YAMAMOTO; MOST WANTED OSLO

SUZUKI YAMAMOTO; MOST WANTED OSLO

Har du sett denne mannen? Om du har tips, ta kontakt med politiet på 02800 Han skal befinne seg downtown.

BRANNSTIFTER I OSLOS GATER?

BRANNSTIFTER I OSLOS GATER?

Vi opplever stadig flere branner i Oslo. Enkelte hevder dette har med global oppvarming å gjøre. En talsperson for Oslo Brann og Redningsetat mener dette er tull. "Vi ser stadig flere branner, noe som ikke kommer av global oppvarming." starter han, "Mange av brannene ser ut til å være menneskeskapt, noe som kan tyde på en gruppe pyromaner". Klokka ringer, og vårt intervju blir avbrutt av en brannalarm.

Glatte veier skaper kaos i Holmenkollen!

Glatte veier skaper kaos i Holmenkollen!

Glatte veier er det ikke første gang vi opplever. Det skjer hver vinter. Likevel er norske sjåfører like uforberedt hvert år. "Man skulle tro de øvelseskjørte for første gang" - Anonym kommentar fra en påkjørt billist.

PAINTBALL PÅ CUBA

PAINTBALL PÅ CUBA

Omtrent 30 nordmenn fløy til Cuba, for å bruke hele landområdet som paintball-bane. Kampene varte i flere dager, og var ifølge deltakere en "kjempesuksess"

bottom of page